Charon's profiel

Charon

Over mij

Ik, geboren in het Drentse Emmen, ging met mijn ouders voor de eerste keren de grenzen over van België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Spanje.
Tijdens de middelbare schooltijd zag ik voor het eerst Berlijn en Polen. Als reisbegeleidster ben ik naar Slovenië, Kroatië, Italië, Tsjechië en Slowakije geweest.
Eenmaal verhuisd naar Nijmegen zag ik kans studie te kunnen combineren met reizen en ben ik 3 maanden naar Lapland, Finland geweest. En nu...

Over mijn reis

...nu is het dan zover dat ik de Europese grenzen oversteek. En waarom dan niet gelijk een half jaar naar de andere kant van de wereld: Nieuw Zeeland!

De reis doe ik in het kader van mijn afstuderen voor mijn opleiding Sport, Gezondheid & Management. Hiervoor doe ik 5 maanden een onderzoek bij Gym Sports New Zealand in Auckland. Daarna houd ik (hopelijk) nog een maand over om rond te trekken.

Bezochte landen

België, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Vaticaanstad, Zweden, Zwitserland. (19 landen, 9%)

Wereldkaart met bezochte landen
Kaart gegenereerd door World66.
Reislogger · Volgende »
Blog maken · Inloggen